söndag 21 mars 2010

En erfaren man

Nyss ljöd min mobils påminnelsesignal. Klockan 12:00.

Den ville påminna mig om mitt körrep. Klockan 17:30.

Varför jag ställer den så tidigt? Erfarenhet.


Idag har jag blivit en erfarenhet rikare: jag har erfarit hur svårt det är att tacka nej till någonting man faktiskt vill göra - i det här fallet var det dessutom en möjlighet att utöka mitt musicerande under våren ytterligare, och utöka mina tillfällen på scen, i rampljuset. Nog för att det känns väldigt skönt att ha ett projekt mindre, hängandes över mig. Men fortfarande är jag inte van att tacka nej. Kanske var det här en god erfarenhet?

3 kommentarer:

 1. har du bytt blogg din lilla oxfilé i bea?
  Uppenbarligen. Jag ville bara vara lite lustig så därför lämnade jag en kommentar. hoppas de lyckades. kramp!

  SvaraRadera
 2. Man måste kunna tacka nej, det är mycket mycket viktigt! Jag måste öva mig på att inte försöka komma på ursäkter när jag egentligen bara vill säga: "Nej jag vill hellre vara själv ikväll".

  SvaraRadera
 3. sv: åh, nej känn dig inte skyldig! och jag förstår dig när du förklarar det fantastiska med att vara komplex. verkligen. men vad jag menar är att man ibland inte kan förstå sig på sig själv i vad man gör, tänker eller kanske känner. att man på det sättet kan vara svåröverskådlig. jag vill påstå att komplex är ett väldigt komplext ord i sig själv. det kan vara bra och dåligt på samma gång.

  SvaraRadera