onsdag 10 november 2010

“Billetten?”

Hej alla glada! Idag har jag mest bara hunnit vakna och läsa ett sms från SF (inte den ökända bloggen Smaskigt Fakta, utan Svensk Filmindustri). De ville bara påminna mig om att man nu kunde köpa biljetter till en PRETTY AWESOME film.

Åh, just ja… har också råkat boka biljetter till TVÅ av de mest PRETTY AWESOMEA filmerna som har haft premiär på SFs biografer. Det är för övrigt första gången jag bokar biljetter till två olika filmer, precis samtidigt. Känns tufft!

Dels, när jag kommer hem till Falun på fredag, ska jag gå och se Cornelis med min gamla musikestet- och Gränslöstkollega Alexandra. Det kommer att bli fett. Hans-Erik Dyvik Husby (Hank von Helvete) verkar göra en grym gestaltning av den gamle trubaduren. Såg i natt också ett halvt väldigt fint avsnitt av Skavlan, med bland andra Jack Vreeswijk, Cajsastina Åkerström och Hank von Helvete som gäster. Mycket trevligt – kolla in!

Sen så råkade jag väl också boka en biljett till SVERIGEPREMIÄREN AV HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA. Helt okej. Synd bara, att biljetterna numera kostar 110 spänn. Men värt! Klockan 11:40 nästa onsdag ska jag infinna mig på Filmstaden Sergel. Att det bara är en vecka kvar sätter mitt huvud i gungning! AWESOME!

2 kommentarer:

  1. Biofantasten F. Pousett Falk!!! :D Själv kommer jag aldrig ha råd att gå på Harry Potter och kommer få sälja min själ till djävulen eller nått. :)

    SvaraRadera
  2. Du, jag hade lätt bjuckat om du hade varit i stan =) allt för lite sällskap!

    SvaraRadera