måndag 8 november 2010

Galifianakis

Hej svejs och så där!

Jag blev påmind om den här bloggen igen för någon vecka sen, och nu när jag har låtit mig påverkas av Elin Häggberg, och laddat ner Windows Live Essentials’ bloggverktyg (“Writer”), kände jag att det var dags att prova på så smått igen.

Sen jag flyttade ner till Stockholm har jag hunnit med en hel del. Var anställd som mötesbokare på en videobyrå, men jobbet passade inte riktigt mig, och jag passade inte riktigt jobbet – det var min chef och jag överens om. Så sedan snart en månad tillbaka står jag “mellan två jobb”. Hoppas på att hitta någonting med mindre säljande härnäst.

Jag har alltså mycket fritid just nu, och lever delvis på kulturella intryck. Häromdagen satt jag och frossade i skådespelaren, komikern, musikern (o.s.v.) Zach Galifianakis’ (efternamnet är grekiskt, och det tog mig några timmar innan jag lärde mig stava det, utantill) verk. Den här mannen… jag vet inte vad man ska säga. Han representerar ofta en väldigt enkel, men väldigt rolig typ av humor, som passar min smak perfekt.

Ta en titt själva – på YouTube finns guldgruvor såsom Vodka Movie (med Tim & Eric), serien Between Two Ferns (där han intervjuar bland andra Natalie Portman och Bruce Willis) och en del ståupp-klipp. Och så klipp från hans medverkan i Saturday Night Live – bland annat det oerhört roliga Zach drops by the set, som inte går att bädda in här. Men det här går:

Zachs standup-monolog. Fast han sitter ner. Vid ett piano.

Ha det bra tills vidare – glöm inte att se Zach drops by the set!

1 kommentar:

  1. Kul att du är tillbaka ! Between to ferns är himla kul!!

    SvaraRadera