tisdag 14 december 2010

Några saker i natt

1) Nog för att citrusfrukter gör ont när man har en spricka i läppen, men clementiner (eller, för den delen, mandariner) är så sjuuuuukt gott! Och absolut inte säsongsanpassat…

2) Min nya favoritsvordom när jag blir irriterad på någonting som inte vill som jag – exempelvis ett bångstyrigt byxben – är “men kom igen”. Väldigt bra!

3) Soundtracket till The Princess and the Frog upptäckte jag då jag såg filmen, för någon månad sen. Det är awesome! “Goin’ down the bayou, takin’ you all the way…”

4) Jag har ett problem med att somna på normala tider. God natt!

2 kommentarer:

 1. 1) Agreed.
  2) Fantastiskt! Verkligen! Jag brukar köra med: MEEEEeeen! Typ när jag hostade när jag var sjuk sa jag det efter varje gång.
  3) JA JA och JA! Såg ju den i USA några gånger med Lillbruuuden. Min favoritlåt är nog ändå: "When we're human!"
  4) Skärpning, skärpning!

  SvaraRadera
 2. sv: haha. kul att du är så tvetydig. hata och rolig i samma menig liksom ;D men jaa visst är det hemskt med all denna materialism, att det är saker i överflöd som krävs för att göra barnen "lyckliga".
  Men jag tycker ändå klippet är kul. Tänk om alla blev sådär över exalterade varje gång de fick en gåva liksom, stor som liten, materiell som sinnlig. Man vet ju själv hur svårt det är att visa tacksamhet på ett ärligt sätt. pojken där är min förebild i tacksamhetslära.

  SvaraRadera