tisdag 22 februari 2011

Hemma och hemma

Ju mer jag tänker på Falun, desto mer längtar jag!

Reser nästa tisdag hem, via Uppsala. Ska börja arbeta så smått med sommarens goda. Det ska bli fett kul, och jag saknar mina pärlor i Dalarna så himla mycket! Det känns väldigt skönt att det är så, istället för att känna ångest över att åka hem. Ingen självklarhet, vilket jag har insett mer och mer när jag har träffat andra människor som flyttat till Stockholm, och fördömer sina hemorter. Dalarna är ändå något som finns i mig hela tiden, hela livet.

Ändå vet jag att jag kommer att sakna Stockholm under hela mars, och främst alla fina människor som bor här. Det känns verkligen som att jag har en 50/50-uppdelning på fint folk mellan Falun och Stockholm. Mycket fint folk på andra platser också, men det är så många i just de här orterna - som varit centrala i min värld, hela mitt liv hittills.

Det känns också kul - att redan kunna längta tillbaka till början av april, att få hjälpa mormor och morfar med deras släktfilmer, att fortsätta mitt och Elins SFB-projekt, att dela helgkvällar med Karl och oneliners med Tom.

Fint att ha två hem! Fint att ha framtidsplaner! Fint att ha mat och musik!

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Nämen vad trevligt! Vi som också ska till Falun :)

    SvaraRadera