söndag 27 februari 2011

Saftigheten

Saftig dag idag alltså! Gratis mat rakt igenom. Först en grymt mysig frukost-brunch hemma hos Anna i Sickla, sedan gratis kakor hos Miljöpartiet. Ytterligare något senare fisksoppa och konserverad frukt hos m&m. Jag är proppad, och det lilla som är kvar i kylskåpet räcker till morgondagen och frukost på tisdag.

Sen åker jag hem. Hem-hem alltså. Fast det här är ju också hem. Jag vet att jag har skrivit om det förr, men det virvlar runt i mitt huvud väldigt mycket nu. Överlag känner jag mig stressad. Stressad över saker som ska göras innan 11:11 på tisdag, saker som ska hinnas med hemma och saker som jag fruktar inte kommer att göras i huset under mars.

Dessutom blir jag nervös när en av mp:s partisekreterarkandidater kastar ur sig att det inte var någon idé att kandidera till posten som språkrör, eftersom “Gustav ändå kommer att vinna.” Jag tror mer på Miljöpartiets demokratiska system, än att man redan nu skulle kunna fastslå vem som kommer att väljas av kongressen i maj.

Hur som, nu är det telefon med Elin. Sen ska jag rippa skivor (bland annat Evert Taube, what’s up with that!?) och packa ner dem.

1 kommentar:

  1. Man skaver icke stressa. Gratis mat och telefonsamtal är bra skit.

    SvaraRadera