torsdag 3 februari 2011

Speciell natt

Ikväll (fastän det är igår kväll) kom jag hem kring elva, efter att ha deltagit i morfars 90-årsfirande del 2. I lördags samlades hela Falkska klanen på Magnus Ladulåsgatan för att hylla jubilaren. En väldigt trevlig tillställning. Nu på onsdagkvällen mötte jag upp mormor, morfar, moster och morbror vid Kol & Kox (Ristorante Italiano) på Olofsgatan. Efter en, enligt mina mått, ovanligt luxuös måltid med extremt god för- och varmrätt (som fortfarande får min mun att vattnas) och ett väldigt gott vin, som det dracks fullt tillräckliga mängder av, begav vi oss till S:t Eriksplan för tårta med kaffe eller te.

Följaktligen var jag mätt, munter och något dåsig när jag återvände till kollektivet Krubban. Efter en kort pratstund med Karl och Jim, bestämde jag mig för att försöka sova - jag förutspådde att vinet skulle göra sitt till för att stötta mig i denna gärning. Som väntat gick det förhållandevis bra, till jag vaknade upp efter någon timme, varm som en hel sauna. Låg vaken en bra stund medan jag kallnade, och tänkte på sommarskolan och ledarskap. Mycket intressant! Med tiden insåg jag att jag inte skulle somna om i första taget.

Gick alltså upp, finputsade skäggstubb i badrummet, tog en tallrik filmjölk (+ müsli och banan) - trots att det är förenat med en oerhörd fara, att utsätta sig för en sån energiboost mitt i natten. Nåväl, nu sitter jag här och har laddat ner fem (!) olika versioner av When You Say Nothing at All. Känns ju lagom normalt…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar