fredag 22 april 2011

Gotta get down on Good Friday

Har somnat på varenda buss hem från stan senaste tiden… jag har ganska mycket på g, och att hålla i huvudet. Men det är inte jobbigt. Inte jobbigt alls, om man jämför med november och december då jag var i stort sett sysslolös om dagarna. Då mår man bara skit, och hamnar i nåt slags ond cirkel som man inte kan ta sig upp ur.

Nej, då är jag hellre upptagen och lite lagom småstressad. Kanske inte konstant men, som sagt, lite lagom. Det är också väldigt skönt att ha ett jobb, ett som tenderar att bli världens roligaste som helhet. Och att läsa en kurs som man känner sig genuint intresserad av. Och att man söker folkhögskolor som man verkligen vill gå, som man ser både nytta och glädje i.

Påskhelgen kommer i alla fall att spenderas festligt, är det tänkt. Jag ska åka upp till syster i Umeå. Det kommer bli väldigt värt, föreställer jag mig. En fin stad och en snart examinerad psykolog, vad mer kan man önska? Kanske något gott att äta, vilket mormor och morfar bjuckar på genom en sedel jag fick med mig därifrån.

Fick också (alldeles spontant och oväntat) en fin, grå låda. Återkommer till den senare, när jag har mer tid och ork att skriva, och när glädjen av min nya vän har hunnit sjunka in.

Det här har varit en god fredag. Verkligen. Inte lång fredag. Nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar