onsdag 6 april 2011

Sthlm-Falun-Sthlm-Falun-Sthlm-Falun-Sthlm

Hej alla glada! För en vecka sen började jag kursen Genusaspekter på Barnkultur, en delkurs i “Barnkultur II”. Känns hitintills kul och skoj och spännande!

Nu påbörjas april månads stressiga hit-och-dit-ande… har haft noggrann kylskåpsplanering senaste veckan, inför denna veckas hemfärd t.o.m. söndag. Och nu står jag och förbereder matlåda, samtidigt som jag packar och försöker blogga.

Ska nu hem för att läsa ansökningar, en både rolig och otäck process av Sommarskolverksamheten. Känns som en fräsig merit att ha på sitt CV, till den dag då man möter alla dem man blivit tvungen att neka anställning. Nåväl.

Sen flänger jag eventuellt upp till syster i Umeå någon helg framöver, förutsatt att jag har råd – efter dessa oväntade smällar mot min privatekonomi.

Alltså blir det ganska lite sthlm i vår, för att vara bosatt och mantalsskriven här. Känns faktiskt trist, även om man gärna slipper hantverkarna som för tillfället delar huset med oss. Jag hoppas i alla fall att jag hinner bo här något mer innan jag ska vidare. Satsar på augusti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar