onsdag 4 maj 2011

The Fairy of Tumble Dry, the (Future) Trouble with Stockholm and The Master of Strawberry Wok

Börjar fundera på om det inte finns nåt slags tvättorkningsfé…
under de drygt fjorton timmar som min tvätt hängde igår, var den till 90% fortfarande hyfsat fuktig, eller rentav lite smått blöt. Nu har jag sovit fyra timmar, och plötsligt är allting lika torrt som jag kan tänka mig att en förfest hos Bosse Ringholm är. Mycket mystiskt! Jag gillar dock min fé-teori, så jag kommer att köra på den ett tag.

Ikväll far jag norrut, västerut. Efter en sorts avslutning/final med Elin Häggberg och vår SFB-klubb, lämnar jag Stockholm. Kommer sannolikt tillbaka under sommaren, men sen vet jag inte. Det känns lite trist att lämna någonting som man inte riktigt känner sig klar med, samtidigt som jag anar att hösten här kanske inte matchar en höst någon annan stans.

Just nu vill jag bara slippa tänka på det, slippa bestämma mig. Håller tummarna för att jag blir glad i höst, i vilket fall. Eller fortsätter vara glad, skulle jag snarare säga.

Har haft en toppenkul Valborg i Uppsala, en slitig men nöjd söndag-måndag (som ni kunde läsa tidigare), och en lugn och skön och trevlig gårdag med precis lagom doser av aktivitet och inaktivitet. Och Sommarskolan brukar alltid bli sommarens roligaste. Så jag ser fram emot de kommande månaderna med stor förväntan. SPEXIGT!

Oh! Oh! Oh! Och igår gjorde jag en jätterolig lax-wok med kokos och jordgubbar i. Kryddade den med allehanda spännande saker, utöver en självklar klick med sweet chili-sås. Nudlarna dränktes i olja och bladkryddor. Yummy!

2 kommentarer:

  1. Hösten kommer bli fin, det bara vet jag. Tack för att du finns. Vi ses snart.

    SvaraRadera