söndag 3 juli 2011

Lyckans inaktivitet

Har fått pikar från några av mina anställda, sen jag råkade nämna att jag skriver blogg; för att jag varit så inaktiv här på sistone. Och naturligtvis har de ju alldeles rätt.

Men jag brukar alltid försöka se det som ett tecken på sundhet hos mig själv, när jag märker att min aktivitet på internet (vilken framförallt mäts i hur stort antalet facebookbesök, blogg- och nyhetsfeeds, samt egna blogginlägg, är) minskar i perioder. Oftast mår jag också bättre under de här perioderna, även om stress- och/eller relationsrelaterade problem tenderar att uppstå. Hur som helst är det i alla fall att föredra framför den till apati angränsande passivitet som präglar en när man har för lite att göra.

Men nu är det helg och då vill jag passa på att, när jag inte njuter av mina fantastiska vänner och arbetskamrater, få vila upp mig lite i den trygga närvaron av internet.

I övrigt peppar jag mest inför nästa och sista Potterfilmen (även om den faktiskt och tyvärr hamnat lite i skymundan bakom allt spännande som har att göra med The Hobbit) genom att se om senaste filmen och läsa i boken. Jag tabbade mig lite med biljettbokningen - i och med att jag glömde hämta ut de reserverade biljetterna fick jag och Karl flytta längst ut till höger på raden bakom. Annars hade vi haft de bästa platserna på självaste premiären. Nåväl, vi får i alla fall påbörja slutet klockan 23:59 den 12 juli, alltså drygt två dygn innan britterna och amerikanerna… väldigt skumt, men jag är inte den som gnäller!

Jaja, jag hör nog av mig på andra sidan Sommarskolan. Nu är det bara sista veckan kvar, och vi har just kommit igång med den nya uppfinningen, Sommarskolbloggen! Prova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar