måndag 2 juli 2012

kortarearbetstid.sen

Det här är alltså mitt första inlägg på drygt tre månader. Det var nån som undrade om jag inte skulle börja blogga igen. Jag hade då inte insett att jag hade slutat. Men det hade jag såklart. Nuförtiden har man ju till och med slutat, och (enligt bloggarna själva) antagligen saknats, om man inte skrivit på tre dygn. Efter sjuttiotvå timmar har man alltså försummat (men inte glömt – sånt här publiceras så gott som aldrig utan en bifogad försäkran om att skribenten inte har glömt) “sina läsare”.

Och med detta onödigt och oproportionerligt långa inledande stycken kommer nu alltså min efterlängtade comeback. Den börjar så här (herregud så sorgligt!):

Jag googlade mitt eget namn idag…

Well, there you have it. Om det är någon som “innan jag slutade skriva” funderat på att sluta följa mig på Bloglovin’, via Blogger, eller liknande; är det här rätt tillfälle. Vi vet alla var det här leder. En människa som googlar sitt eget namn är inte värd en blogg! Jag tänker inte vare sig ursäkta mig eller försöka förklara mig. Det är förgäves. Hur som helst:

…och strax under länken till diverse texter och artiklar om Sommarskolan, där jag jobbar, dök det upp en länk till min profil på “kortarearbetstid.nu”. För övrigt undrar jag hur det här påverkar kommande jobbsök - känns faktiskt lite farligt i det avseendet, trots att det inte har att göra med alls samma sak. I vilket fall bör tilläggas att jag googlar (och det här kan ju faktiskt se som en ursäkt, trots allt) i samband med dagens enda tillgång till internet, för privat bruk, efter att ha spenderat nästan tio timmar jobbandes på min arbetsplats.

Nåväl. Måttligt rivig nystart för mitt bloggande. Läs annars här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar